Valoracions globals dels usuaris
Valoració global:
0
Fins ara hem tingut 0 valoracions.
Valoració d'aspectes concrets:
Entorn
0
Atmosfera
0
Singularitat
0
Diversió
0
Productes
0
Varietat
0
Instal.lacions
0
Tracte
0
Netedat
0
Accés
0
Recomanat per:
Gent jove
0%
Parelles
0%
Famílies
0%
Gent gran
0%
Viatge de negocis
0%
 
Últims Comentaris
No hi ha comentaris per a aquest establiment.
 
Afegir comentari
Has estat aquí?
Restaurant La Cucanya
Adreça: Racó de Santa Llúcia, s/n
Població: Vilanova i la Geltrú
Telèfon:
Mail:
Web: http://
GPS. Latitud: 41.2079441312506
GPS. Longitud: 1.70714288949966
 

Descripció

 

  

El Restaurant es troba situat als afores de Vilanova i la Geltrú, (entre Vilanova i Cubelles), en un promontori i bell paratge sobre el mar, amb esplèndides vistes, envoltat de terrasses   i d'àmplies zones d'aparcament dintre del recinte privat. Heliport. Parc infantil. Salons privats per a banquets. Fundat en l'any 1979 per la família Italiana Cappelletti. Des de l'any 1988, està dirigit pels seus actuals propietaris Ambrosio Alcover i la seva esposa Mª Pilar Ballestero. L'oferta gastronòmica està composta d'una completa oferta de cuina marinera i del país. També segueix mantenint en la carta plats de la Cuina Italiana inicial del Restaurant, a base pasta fresca elaborada a la casa. A destacar el “carro” de pastisseria, que ofereix diàriament més de quinze especialitats d'elaboració pròpia. Carta d’aigües amb mes de vint referencies.

 

Actualment el Restaurant La Cucanya figura inclòs en les principals guies gastronòmiques del país, com: Guia Gourmetour, Guia Michelin, Guia del Viatger, Guia Campsa, Guia del País, Guia Espanya Parada i Fonda, Guia Gourmand, Guia del RACC, i altres.

 

Decoració clàssica, local amb gran lluminositat, grans ventanals sobre el mar i salons privats per a banquets. (Noces, Comunions, Empreses i tot tipus d'esdeveniments i celebracions).



Perfil
Aquest establiment està regentat per Ambrosio Alcover i la seva esposa Mª Pilar Ballestero


La nostra cuina
La nostra cuina

. L’oferta gastronòmica està composta d’una completa oferta de cuina marinera i del país. També segueix mantenint en la carta plats de la Cuina Italiana inicial del Restaurant, a base pasta fresca elaborada a la casa. A destacar el “carro” de pastisseria, que ofereix diàriament més de quinze especialitats d’elaboració pròpia. Carta d’aigües amb mes de vint referències.


D’entre les moltes cuines que podeu trobar viatjant, nosaltres us oferim:
Cuina artística
Cuina casolana
Cuina de mar
Cuina mediterrània
Cuina tradicional


Cuina italiana


També podreu trobar:
Productes locals


Oferim per als incondicionals:
Pizzes


Els vins, caves i licors

Carta de Vins

La nostra carta de vins i caves compta amb més de 120 referèncias de vins i caves. Donant prioritat a vins locals, principalment Penedès, podreu trobar vins d'altres denominacions d'origen catalanes i españoles, així como també vins italians i champagnes.

 



Com arribar-hi?
Venint pel teu compte:

Per a millor arribar fins al Restaurant, li recomanem anar per l'antiga carretera C-246 de Vilanova i la Geltrú a Cubelles, i al arribar al desviament on s'indica Poble Mariner Reco de Santa Llúcia, (km.47), prengui'l i tan sol a 250 metres cap a la costa trobarà un bell racó al costat del mar.

 

Si vostè ve per l'Autopista Pau Casals, la millor opció és sortir per la sortida Cubelles-Cunit, agafar la direcció cap a Cubelles, una vegada travessat el poble, en la rodona prendre la sortida cap a Vilanova i la Geltrú. Estarà vostè en la C-246 i a l'altura del km.47 trobarà la entrada al Reco de Santa Llúcia i Restaurant La Cucanya. Estem a tan sol 250 metres de la carretera principal en primera línia de mar.

 

 

Coordenades GPS  E 01 42 24   -    N 41 12 29



Horaris i calendari
Horaris:

Horari de cuina:   de 13´30 a 16´00 hores i de 20´30 a 23´00 hores

 

 

 

 


Calendari:

 

Tancament per descans setmanal els dimarts, excepte festius o vigilia de festius, (juliol i agost obert tots els dies).



Per fer celebracions

 

Decoració clàssica, local amb gran lluminositat, grans ventanals sobre el mar i salons privats per a banquets. (Noces, Comunions, Empreses i tot tipus d'esdeveniments i celebracions).





Espais de celebracions

+info: Castellà

 

 

 

El Salón Marina tiene una capacidad de 140 personas. Está ubicado frente al mar lo que proporciona unas estupendas vistas a los jardine y al mar (ver imágenes en la Galería de fotos). Está decorado al estilo marinero y tiene un ambiente recogido y acogedor. Dispone de su propia zona de aperitivos justo delante de la sala en los jardines.

El salón Vilanova Port tiene una capacidad de 240 personas. Es una sala de forma circular completamente acristalada lo que proporciona una maravillosa vista panorámica sobre las playas y el puerto de Vilanova i la Geltrú. Dispone de zona de apertivos propia en el jardín así como zona de aparcamiento própia.

 

El salón Yucas tiene una capacidad de hasta 80 personas. Por sus dimensiones y diferentes configuraciones es un salón ideal para los pequeños grupos. Estás situado en la planta principal del restaurante y dispone de zona de aperitivos propia junto al emblemático estanque de la entrada. Como no podía ser de otra manera, también disfruta devistas al mar.

 



Activitats

LA MESA MÁS MEDITERRÁNEA

El Restaurante La Cucanya está situado en un lugar privilegiado, un enclave rodeado de jardines sobre el mar que lo convierten en un espacio singular por su ubicación.


GASTRONOMIA PARA LOS NEGOCIOS

Nuestra propuesta gastronómica une las excelencias de la cocina mediterránea, con la cocina más marinera y tradicional. Una amplia oferta de platos constantemente renovada en cuatro cartas estacionales de temporada.

Además, ponemos a su disposición una completa oferta para grupos con menús, aperitivos, coffee-breaks, etc., en el Catálogo de Empresas.



Reconeixements
El nostre és un establiment recomanat per:
Guia Campsa
Guia RACC
Guia Verda Michelin
Guia Vermella Michelin


També ens recomanen a les guies Guia Gourmetour, Guia del Viatger, Guia del País, Guia Espanya Parada i Fonda, Guia Gourmand i altres