CERCA COMPANY DE VIATGE
 
AFEGEIX UNA NOVA CERCA
 
 
 
 
El Camí al Montseny   Afegit el 10-08-2010
 
DESCRIPCIÓ
Bones del 16 al 22 d'agost hem organitzat una caminada de Sant Celoni a Vic seguint el Camí.cat Encara ens queden 4 places per si algú l'interessa.
 
DATA DEL VIATGE
del 16 al 22 d'agost
 
DADES DE CONTACTE
Navegar per la Costra Brava   Afegit el 21-06-2010
 
DESCRIPCIÓ
Sóc patró d'un veler de 10 metres i estic cercant gent per anar alguns dies o algun cap de setmana llarg a costejar navegant per la Costa Barva, sortint des de Barcelona.
 
DATA DEL VIATGE
Estiu
 
DADES DE CONTACTE
Ruta Equestre!   Afegit el 01-06-2010
 
DESCRIPCIÓ
Bones! Som una parella que ens faria molta il·lusió fer una ruta equestre d'un dia, que anuncia el “Club Vallmajor eqüestre”. El mínim de persones que poden acollir-se a l'activitat és de 4; per el que necessitaríem 2 companys més. Tothom és benvingut :)
 
DATA DEL VIATGE
Indiferent - entre setmana Despres del 22 de Juny
 
DADES DE CONTACTE
-
croacia   Afegit el 21-05-2010
 
DESCRIPCIÓ
Viatge de 15 dies a Croacia en autocaravana. La idea es sortir de barcelona fer una parada a italia i desprès visitar croacia de punta a punta. Molts coneguts m'han recomanat autocaravana per poder gaudir el país al 100% i allà vaig. T'hi apuntes. De moment sóm dues persones una noia 28 anys i un noi 34.
 
DATA DEL VIATGE
Segurament els primers 15 dies de setembre, perquè també ens hagues agradat els primers 15 d'agost pero les autocaravanes estan llogades.
 
DADES DE CONTACTE
el millor per localitzar-me es el correu electrònic.
viatge a Asia   Afegit el 23-11-2009
 
DESCRIPCIÓ
Hola a tots, soc una persona que busca algu que vulgi anar per el mes de maig cap a Eua o Asia. Jo avia pensat anar a Indonesia, si algu si apunta
 
DATA DEL VIATGE
1 al 20 de maig
 
DADES DE CONTACTE
viatge a la india agost   Afegit el 30-06-2009
 
DESCRIPCIÓ
hola a tothom ,som tres noies de girona que aquest estiu irem a la india.Anirem pel nord tot l'agost en pla motxillero. delhi-rishikesh-daramsala-amristar-bokaner-jodpur-agra-varanasi-delhi som un grup obert.t'hi apuntaries? salut raquel
 
DATA DEL VIATGE
agost 2009
 
DADES DE CONTACTE
envia un missatge a
P.N Aigüestortes i l'estany de Sant Maurici   Afegit el 23-09-2008
 
DESCRIPCIÓ
Ruta pel Parc Nacional d'Aigüestortes i l'estany de Sant Maurici.
 
DATA DEL VIATGE
Cap de setmana d'octubre
 
DADES DE CONTACTE
Meritxell ()
Viatge Etnologic per l'Ebre   Afegit el 10-08-2008
 
DESCRIPCIÓ
Hola viatgers, Estava planificant aquesta petita escapada a l’Ebre i cercant informació he trobat aquesta plana web per cercar companys de viatge i he pensat ostres quina bona idea, seria un bon experiment! Hi podria invitar-hi algun company de viatge. Dimarts 12 d’agost marxo uns dies a fer el riu Ebre, des de Tortosa fins a Riba-roja d’Ebre. La idea es utilitzar el transport públic per visitar tres o quatre pobles en tres dies fins el dijous 14 que és la festa major del meu poble: Alfara de Carles, Paüls, Xerta, Ascó i Flix. L’objectiu es captar el viure de la gent propera al riu Ebre, vaja un viatge etnològic: parlar amb la gent propera i lligar economia i historia. Dormirem a Paüls primer i després a Ascó. Partim des de Tortosa on hi arribaré amb tren i tornarem des de RibaRoja amb tren també, entre mig amb bus de línia! Tot sera força improvitzat! Algu que li agradi aquest tious de viatges s’anima? Endavant! Jo tinc 30 anys i cerco tranquil•litat i experiències humanes! Josep Maria,
 
DATA DEL VIATGE
Dimarts 12 fins el 14 d'Agost 2008
 
DADES DE CONTACTE
Josep Maria Campanera,
Excursió al Pedraforca   Afegit el 23-04-2008
 
DESCRIPCIÓ
Fa molt temps que vull anar a pujar el Pedraforca, m'agradaria trobar algú que pogués acompanyar-me.
 
DATA DEL VIATGE
Qualsevol dia
 
DADES DE CONTACTE
Podeu posar-vos amb contacte al mail
Viatge a Austràlia   Afegit el 13-04-2008
 
DESCRIPCIÓ
Marxar cap al Maig fins a l'Octubre
 
DATA DEL VIATGE
Març/Abril
 
DADES DE CONTACTE
1  2  Següent »  Última »»