RECORDAR CONTRASENYA
 
 
PER QUÈ M'HE DE REGISTRAR?
 
 

Les possibilitats d'ús d'onsortir.cat per part d'un usuari registrat són infinites. Publicar vídeos i fotos, treballar amb sons a l'escoltar.cat, col·laborar a construïr l'atles virtual, posar a disposició dels altres usuaris aquelles rutes que més us agraden...
I tot això de forma gratuïta i amb un procés de registre que dura dos o tres minuts. Et demanem el correu electrònic, però t'assegurem que no rebràs publicitat de cap empresa, només informació d'onsortir.cat. Et demanem unes dades (edat, sexe, població) que només seran utilitzades per a poder conèixer millor quin perfil d'usuari té la web i poder oferir novetats i promocions que s'adaptin a la vostra forma de ser.

Pots registrar-te per a formar part d'una eina important dins la comunitat .cat, o bé per utilitzar qualsevol dels nostres serveis. Per passar tardes senceres viatjant virtualment arreu del país o bé per a contractar el teu proper cap de setmana. Pots registrar-te per gaudir al màxim de tota la potencialitat del web 2.0 o simplement perquè registrant-te no hi perds res... Tu tries!

 
 
Si us plau, introdueix l'adreça de correu amb què t'has registrat a onsortir.cat per a poder modificar la teva contrasenya:
Email