REGISTRAR-SE
 
 
PER QUÈ M'HE DE REGISTRAR?
 
 

Les possibilitats d'ús d'onsortir.cat per part d'un usuari registrat són infinites. Publicar vídeos i fotos, treballar amb sons a l'escoltar.cat, col·laborar a construïr l'atles virtual, posar a disposició dels altres usuaris aquelles rutes que més us agraden...
I tot això de forma gratuïta i amb un procés de registre que dura dos o tres minuts. Et demanem el correu electrònic, però t'assegurem que no rebràs publicitat de cap empresa, només informació d'onsortir.cat. Et demanem unes dades (edat, sexe, població) que només seran utilitzades per a poder conèixer millor quin perfil d'usuari té la web i poder oferir novetats i promocions que s'adaptin a la vostra forma de ser.

Pots registrar-te per a formar part d'una eina important dins la comunitat .cat, o bé per utilitzar qualsevol dels nostres serveis. Per passar tardes senceres viatjant virtualment arreu del país o bé per a contractar el teu proper cap de setmana. Pots registrar-te per gaudir al màxim de tota la potencialitat del web 2.0 o simplement perquè registrant-te no hi perds res... Tu tries!

 
 
CREA EL TEU COMPTE
 
 
Nom i cognoms
 
Correu electrònic *
 
Nom d'usuari *
Els noms d'usuari nomès poden tenir lletres de la (A a la Z) i/o o valors numèrics. I no es poden utilitzar accents o signes de puntuació.
 
Contrasenya *
La contrasenya ha de tenir un mínim de 6 caràcters
 
Confirmar contrasenya *
La confirmació ha de coincidir amb la contrasenya facilitada
 
 
 
Comarca
 
Municipi
 
Sexe
 Home   Dona
 
 
Introdueix el text de la imatge *
 
  Accepto l'avís legal (*)
 
NOTA:Només serà visible el nom d'usuari. Si vols personalitzar el teu perfil, posteriorment, ho podràs fer des de l'àrea d'administració.